duminică, 9 martie 2014

Amintiri din copilarie - Partea 1 (vor mai urma probabil pe masura ce mi le amintesc/se intampla/ le aud

O sa incep prin a spune ca nu am mai scris cam de multisor dar SPER sa ma tin de scris ceva mai des decat inainte. Acesta e genul de intamplare care e memorabila prin unicitate (nu cred ca e vreunul care sa nu fii avut faze de genul asta, faze memorabile). O sa incerc sa povestesc aceste intamplari cat de bine pot si cu cat mai multe detalii, s-ar putea ca unii din oamenii care citesc aici sa se simta vizati. Dar niciodata nu voi da nume sau alte date din care sa se prinda lumea neavizata despre cine e vorba, asta in cazul in care e vorba de cunoscuti de ai mei.

Eram la cumparaturi intr-un Hipermarket din Bucuresti (nu mai retin care) intr-o zi extrem de calduroasa de vara. Mergem noi, eu si prietena mea de la acea data sa ne facem cumparaturile. La un moment dat apare in fata noastra ceva ce efectiv nu puteai rata. O femeie (micuta si un pic plinuta) si sotul/prietenul ei.....ce era asa special o sa va intrebati? Pai simplu, femeia era imbracata ok pana te uitai mai jos. Avea un fel de chiloti (ca pantaloni nu le poti zice alora pe juma de buca, si nu era vreo fotomodeala) pe ea si toata lumea se uita ca la film. La un moment dat a doua oara cand am trecut pe langa ei i-am aratat si prietenei faza si a pufnit-o rasul. Barbatul respectiv nu intelegea de ce se uita lumea la ei ca la circ, chiar nu pricepea. Avea o moaca din aia de pierdut in spatiu. Era cam mare asa ca nu mi-am permis sa ii zic sa ii comunice nevestei sa se imbrace. Inteleg ca era cald dar deja o dadea in ridicol. Nu am avut inspiratia (si nici curajul, din cauza omului cu care era) sa ii fac o poza dar era ceva demn de circ :)). Nu am nimic impotriva ca femeia sa se imbrace in vreun fel, poa sa fie si ca Lady Kaka, nu sunt critic de moda. Dar totusi.... Mi-a si zis prietena ca, daca o vad vreodata imbracata asa, sa ii dau 2 palme sa se trezeasca.

Probabil ca 2 palme nu ii dadeam, ca nu sunt genul sa dau in femei (si motive am avut de 2-3 ori dar efectiv nu sunt omul de asa ceva). Dar cred ca faceam un misto de ea de nu ma uita o luna :))

Apropos de faze de genul asta e una povestita de tata, nu retin detaliile complete dar e la fel de tare daca nu chiar si mai tare. Imi vine sa rad cand ma gandesc. Era 6 dimineata candva inainte de 89. Intre Calea Grivitei si Calea Giulesti sunt cateva pasarele(poduri, nu pasarele de-alea...of of ce minte perversa au unii) peste care muncitorii treceau ca sa ajunga la Uzinele Grivita unde lucra tata de exemplu. Si dupa cum ziceam era 6 dimineata, tata si un prieten de al lui se indreptau catre Grivita cand vand in fata lor o femeie care efectiv isi uitase pantalonii acasa. Adica apucase sa isi puna dresu si astea, dar pantaloni din parti. Si era ger ca era ianuarie sau februarie. Tata a zis initial ca nu vede bine de la trezitul la ore din astea. Cand s-a uitat la prietenul lui si asta vazuse faza. Si i-a zis femeii ceva de genul: "Doamna, vedeti ca v-ati uitat pantalonii acasa!!". Dar femeia i-o returneaza, zicand in sinea ei....ia uite domle ce badaran: "Bine ca esti tu destept..". Dar cand se uita in jos realizeaza ca si-a uitat pantalonii acasa. Nu mai stia cum sa se acopere si a fugit de unde venise :))

In incheiere un film cu accidente funny cu....femei.

PS: Tura viitoare promit ca o sa fie intamplari si cu barbati, sa nu creada lumea ca am ceva cu fetele. Avem si de alea aveeem da cum sa nu avem :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gogule probleme ma?