joi, 11 decembrie 2008

Un documentar interesant si o saptamana de draci

Am vazut ieri seara a 2-a parte a documentarului Zeitgeist, Addendum. Acesta trateaza practic modul in care e conceputa economia, si modul in care americanii au pus mana pe anumite resurse naturale ale unor tari si chiar pe unele resurse umane. Nu intru prea mult in detalii, dar mie mi s-a parut genial, in special ca urmare a primului Zeitgeist. Zeitgeist inseamna "spiritul unei ere" intr-o traducere aproximativa asa.

In alta ordine de idei a fost(si va fii in continuare se pare) o saptamana extrem de stresanta la job, stress cauzat de o informare data ambiguu(hai sa ii zicem asa, si nu ca a fost data extrem de prost, ca pana si noi, angajatii respectivei companii de telefonie mobila, am inteles prost, ca si dealerii de altfel) si de faptul ca niste tampiti au facut niste schimbari in softul folosit de dealeri care il face extrem de greu de folosit si in care se poate gresi foarte usor, si, in unele cazuri, desi faci totul cum trebuie ca dealer, tot prost iese punand valori total aleatorii in campuri foarte importante. Si de la asta da-i si repara, draci, si spume si dumnezei, morminte etc...

Referitor la proiectele prezentate anterior(ala cu cadourile si cel cu banii stransi pentru copii, vezi mai jos) prima parte merge conform planului, a doua, dupa cum am banuit ca se va intampla cam bate pasul pe loc. Noi sa fim sanatosi.

Maine se pare ca am iar zi plina, seara fiind "programata" o vizita protocolara sa vad o persoana draga mie dupa ce terminam cu partea de munca a zilei.

PS La multi ani lu mosu(aka tata) care se apropie vertiginos de juma de secol de viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gogule probleme ma?